Shay Mitchell ei olekaan oikea nimi – ystävät keksivät sen J.Lo:n mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. Juuri 34 vuotta täyttänyt nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matt Babelin kanssa lokakuussa 2019.

Shay Mitchell on tunnettu tällä nimellään koko hänen näyttelijän uransa aikana. Nyt totuuksia julkkiksista paljastava Nicki Swift Celeb -sivusto on kertonut, että naisen oikea etunimi ei olekaan Shay vaan Shannon.

Shay Mitchell oli nuorena niin suuri Jennifer Lopezin fani, että naisen ystävät keksivät hänelle uuden lempinimen. Tällöin ystävät alkoivat kutsumaan tähteä Shannonin sijaan Shay Lo:ksi J.Lo:n nimeä mukaillen. Vähitellen Shay-nimi syrjäytti Shannonin, jota nainen ei olekaan urallaan enää käyttänyt.