Hanna Sumarin vamma luultua rajumpi – kiireellä leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu juontaja Hanna Sumari kertoi hiljattain, että on joutunut lenkkeilyvamman vuoksi ambulanssilla sairaalaan. Nyt nainen paljastaa, että vamma vaatii leikkauksen.

– Kun makasin ohuissa lenkkivaatteissa kylmällä asfaltilla, enkä voinut liikkua pelkäsin. Se on aika ontto fiilis. Maailma ajotien reunassa maaten oli ihan uusi kokemus. Seisovat ihmiset on siitä perspektiivistä tosi korkealla ja ite maan matonen. Avuttomuus on metka fiilis. On turvattava muihin ja luotettava, Sumari kertoo.

Naisen reisilihas on irronnut polvilumpiosta ja vaatii leikkauksen. Sumari pääsee leikkaukseen tänään. Hanna Sumari on 62-vuotias asunto- ja kiinteistöohjelmista tuttu juontaja. Hän on esiintynyt useissa lifestyle-blogeissa ja kirjoittaa blogia aikakausilehteen.

https://www.instagram.com/p/CNmmr3lBfKw/