Kendall Jenner nautiskeli kevätauringosta – päällä biksut ja cowboy-bootsit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina uraa luonut Kendall Jenner on Kardashianien kuuluisasta sisaruskatraasta toiseksi nuorin. Sisarustensa tavoin hänet tunnetaan erityisesti Kardashianit-sarjasta, jonka viimeinen tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa maaliskuussa.

Nyt Kendall Jenner on kerännyt katseita sosiaalisessa mediassa jakamallaan kuvasarjalla. Tuoreissa otoksissa 25-vuotias tähti nähdään nauttimassa kevään auringosta äitinsä, Kris Jennerin Kaliforniassa sijaitsevan kodin uima-altaalla. Huomiota herättivät tähden vaatevalinnat, sillä bikineiden lisäksi hänellä nähdään pitkävartiset cowboy-tyyliset saappaat.

Kendall Jenner julkaisi myös toisen keväisen kuvasarjan, jossa hänet nähdään niin ikään keväisissä merkeissä kukkamekossa Kalifornian auringon alla. Kendall on selkeästi mieltynyt cowboy-bootseihin, sillä ne nähdään tähden jaloissa myös yhdessä kyseisistä kuvista.