Mies yritti olla näkymätön vaimon videpuhelun taustalla – puki ylleen erikoispuvun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etätyöskentely lisääntyi koronakriisin myötä räjähdysmäisesti, minkä seurauksena merkittävä osa palavereista suoritetaan videopuheluiden välityksellä. Toisinaan Zoom-palavereissa nähdään koomisiakin tilanteita niiden taustalle eksyvien perheenjäsenten ansiosta.

Tuoreella viraalivideolla TikTok-käyttäjä TailoredBits on ottanut käyttöönsä erikoisen keinon vaimonsa videopalaverien varalle. Hän hankki erityisen vihreän chroma key -puvun voidakseen liikkua rauhassa kotonaan vaimon puhuessa videopuheluita.

Miehen tavoitteena oli, että hän muuttuisi videopuhelussa käytännössä näkymättömäksi vihreän kokovartalopuvun ansiosta. Aivan 100-prosenttisesti idea ei tosin toiminut, sillä humoristisella videolla aviomies voidaan erottaa naisen takana epämääräisenä vihertävänä hahmona.