Taapero puhui unissaan – äiti tallensi huvittavan hetken videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisen ihmisen unissaan puhumista on mielenkiintoista ja monesti aika huvittavaakin seurata vierestä. Monesti puheet liittyvät päivän tapahtumiin ja läheisiin ihmisiin, mutta toisinaan niissä ei ole mitään järkeä, mikä lisää tilanteen koomisuutta entisestään.

Nyt eräs perheenäiti on kuvannut yksivuotiaasta taaperostaan ilahduttavan videon, jossa lapsi nukkuu. Tytär oli alkanut puhumaan unissaan, minkä vuoksi äiti oli päättänyt tallentaa hauskan hetken videolle.

YouTube-videolla kuullaan miten lapsi puhuu unissaan perheen koiralle Beauxille. Lapsi uneksii myös herkullisen kakun syömisestä ja lipoo huuliaan. Kun äidin pokka lopulta pettää ja hän naurahtaa niin lapsikin herää unestaan hyväntuulisena ja ottaa tutin suuhunsa suoraan äidin suusta.