Villi bikinitanssi someen – ilkeät somekommentoijat kiusasivat Victoria’s Secret -mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Devon Windsor on noussut muodin parissa muutaman vuoden aikana mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin. Uraa vauhditti etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun malliksi kiinnittäminen neljä vuotta sitten kun tähti oli 23-vuotias. Tällä hetkellä 27-vuotias kaunotar on raskaana.

Devon Windsor odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Johnny Barbaran kanssa. Windsor on iloinnut sosiaalisessa mediassa avoimesti raskaudestaan ja kertonut omista kokemuksistaan niin sanoin, videoin kuin kuvinkin. Nyt tähti poseerasi upean jahdin kannella bikineissä ja esitteli raskausvatsaansa.

Devon Windsor poseeraa kuvissaan itsevarmasti suunnittelemissaan bikineissä ja esittelee pyöristynyttä raskausvatsaansa. Tähti on nyt 18. viikolla raskaana. Moni seuraaja kommentoi tähden uusia muotoja tylysti ja tokaisi, että nainen näyttää vain siltä kuin häntä hieman turvottaisi. Naisen fanit ovat kuitenkin puolustaneet mallia ja pitäneet hänen puoliaan kommenttikentässä.