Billie Eilishin valokuvakirja myös Suomeksi – ilmestyy toukokuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megaluokan suosion saavuttanut amerikkalainen artisti Billie Eilish on valinnut pitkään julkaistavaksi valokuvia elämästään. Kuvat on nyt koostettu kirjaksi. Like Kustannus Oy julkaisee artistin valokuvakirjan suomalaisversion samaan aikaan alkuteoksen kanssa.

– Käytin lukemattomia tunteja kuukausien ajan kahlatessani läpi perheeni valokuva-albumeja ja valitessani kirjan kuvia. Toivottavasti pidätte siitä yhtä paljon kuin minä, Billie Eilish toteaa kirjastaan.

Vuonna 2001 syntynyt Billie Eilish nousi vuonna 2019 julkaistulla When We All Fall Asleep, Where Do We Go? -esikoisalbumillaan koko maailman tietoisuuteen. Kirjassa nähdään satoja ennennäkemättömiä kuvia artistin lapsuudesta ja elämästä kiertueilla.