Timmi kaunotar! Kate Hudson esitteli treenattua vartaloaan – jakaa motivaatiota muillekin

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson esitti juuri ensi-iltansa saaneen Music-musikaalielokuvan pääosaa. Nyt 41-vuotias tähti on julkaissut näyttävän kuvasarjan, jossa hän esittelee kotona tekemäänsä jumppaa ja uusia treenivaatteitaan.

Kate Hudsonin yllä nähdään hänen oman Fabletics-merkkinsä kaksiosainen treeniasu, johon kuuluu tiukat leggingsit ja lyhyt toppi. Asu korostaa naisen treenattua vartaloa, jonka eteen perheenäiti onkin nähnyt paljon vaivaa kaksivuotiaan tyttärensä syntymän jälkeen.

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on kaksi poikaa, 17-vuotias Ryder ja yhdeksänvuotias Bingham sekä kaksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on kertonut joutuneensa tekemään erityisen paljon töitä sen eteen, että hän on saanut oman hoikan vartalonsa takaisin.