Vanderpump Rules -tähdet saivat perheenlisäystä – Brittanylle ja Jaxille syntyi poika

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright, jotka ovat saaneet nyt perheenlisäystä.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright ilmoittivat sosiaalisessa mediassa, että he saivat 12. huhtikuuta pienen terveen poikavauvan. ”Eilen elämämme muuttui ikuisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän upea poikamme Cruz Michael Cauchi syntyi emmekä me ole ikinä olleet enempää rakastuneita”, tuore äiti hehkuttaa kuvatekstissään.

Kuvassa vanhemmat pitelevät sylissään juuri syntynyttä Cruz-vauvaa ja ovat edelleen synnytyssairaalassa. ”Hän on upein lahja ja olen niin siunattu saadessani olla hänen äitinsä”, Brittany Cartwright kirjoittaa. Hetki sitten synnytyksen läpikäynyt äiti lisäsi vielä, että hän ja vauva voivat loistavasti.