Bella Hadid tiukassa topissa – poseerasi paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Bella Hadid on muodin parissa jo yhtä tunnettu nimi kuin siskonsakin ja häntä on jopa tituleerattu maailman kauneimmaksi naiseksi.

Bella Hadid julkaisi nyt upean kesäisen kuvasarjan omalla Instagram-kanavallaan. Kuvissa nähdään miten nainen poseeraa kukallisissa housuissa ja rintaliiveissä kauniilla parvekkeella. Paidan huippumalli on jättänyt tällä kertaa pukematta kuviin halutessaan korostaa timmiä keskivartaloaan.

24-vuotias malli Bella Hadid ei ole merkinnyt kuviinsa paikkaa, joissa kuvat on otettu. Taustalla nähdään kuitenkin upea merenrantamaisema auringonlaskun aikaan ja tuulessa huojuvat palmupuut.