Ensi kesän hittituotteet: Liikuteltava kylmävaunu ja tulisijalla varustettu pihapöytä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rottinkikalusteet ja -keinut ovat olleet trendikkäitä terassihakintoja nyt muutaman vuoden ajan. Erilaiset heinäkasvit ja palmut koristavat pihalle rakennetun uima-altaan patiota. Kesäuutuuksissa panostetaan edelleen ajan viettämiseen omalla pihalla.

Liikuteltava kylmävaunu pitää juomat kylmänä ja sen saa tarpeen mukaan täytettyä jääpaloilla. Terassijääkaapit ja coolerit ovat tyylikkäitä ja tuovat uima-allaspihalle tai mökille lomatunnelmaa. Kun vaunu on liikuteltava, saa sinne ladattua kerralla enemmän juomaa ja kärrättyä oikeaan paikkaan.

Toinen terassin kruunu on ruokailupöytä, josa on keskellä tulisija. Kaasulla toimiva grillipöytä toimii tunnelman luojana aikuisten kesken. Tulessa voi paistaa makkaraa tai vaahtokarkkeja.