Upporikas Kylie Jenner esitteli poveaan auliisti – silminnähden tyytyväinen kurveihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on viime aikoina esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttäviä asukuviaan, joissa tähti on pukeutunut tiukkoihin muotiluomuksiin. Hänen valtava 226 miljoonan seuraajan joukkonsa suorastaan janoaa saada päivittäin lisää upeita kuvia suosikkijulkkiksesta.

Nyt Kylie on lekotellut aurinkotuolissa biksuissa yhdessä isosiskonsa Kim Kardashianin kanssa. Samaan aikaan nuorempi sisarus esitteli muhkeaa poveaan auliisti kameralle ja näytti olevan tyytyväinen hankkimistaan kurveista. Sisarusten yhteiskuvassa isosisko Kim suosittelee, että kurvikkaat kaunottaret tarvisivat suojakertoimen sata.

Kylie Jenner on kertonut aiemmin, että hän ei harrasta treenaamista ja itse asiassa vihaa kuntoilua. Nainen on kiittänyt aina hyvistä geeneistä ja nuoruudesta vartaloaan, mutta viime aikoina kaunotar on kuitenkin ottanut itseään niskasta kiinni ja aloittanut myös urheilun oman kunto-ohjaajansa ja ystäviensä kanssa.