Hämmentävä onnettomuus moottoritiellä – kilpikonna iskeytyi tuulilasin läpi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä nähdään monenlaisia vaaratilanteita, mutta harva osaisi todennäköisesti odottaa sellaisen aiheutuvan lentävästä kilpikonnasta. Erään Yhdysvaltojen Floridassa asuvan naisen tapauksessa epätodennäköisestä skenaariosta tuli kuitenkin todellisuutta.

71-vuotias nainen oli ajamassa tyttärensä kanssa 95-valtatietllä Floridassa, kun jokin lensi auton tuulilasin läpi. Kuljettaja sai NBC-uutissivuston mukaan onnettomuudessa haavan otsaansa. Onnettomuudesta paljastui yllättävä piirre kaksikon saatua apua toiselta autoilijalta.

Äidin ja tyttären hämmästykseksi heitä auttanut kuljettaja ilmoitti tuulilasin läpi lentäneen asian olleen kiven tai oksan sijaan kilpikonna. Autossa matkustanut tytär kuvaili hätäpuhelussa hänen äidillään olleen maailman huonoin tuuri. Kilpikonnalla oli sen sijaan parempi tuuri, sillä kilpensä ansiosta se selvisi onnettomuudesta lievin naarmuin ja pääsi jo pian jatkamaan elämäänsä läheiseen metsään vapautettuna.