Hurja näky videolle: Raitiovaunu suistui raiteilta jyrkässä alamäessä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Raitiovaunu voi henkilöautoon törmätessään saada aikaan vakavia tuhoja. Ukrainan Harkovassa todistettiin taannoin uhkaavaa tilannetta, jossa raitiovaunu oli lähellä törmätä tiellä ajaneeseen autoon. Onnettomuudelta kuitenkin vältyttiin täpärästi.

Vaaratilanne tallentui auton kojelautakameran kuvaamaksi videoksi 20. huhtikuuta. Viraaline levinneellä videolla nähdään, kuinka lähestyvä raitiovaunu suistuu yllättäen raiteilta. Suistumisen seurauksena se on vaarassa törmätä suoraan henkilöautoon.

Auton kuljettaja onnistuu kuitenkin välttymään onnettomuudelta nopeiden refleksiensä ansiosta. Hän tekee nopean U-käännöksen, väistäen täpärästi kohti kiitävän raitiovaunun ja selviten tilanteesta säikähdyksellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.