Nightwish järjestää jättikonsertin Tampereen Uros Livessä – edellisestä Suomen esiintymisestä kolme vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa päästään näillä näkymin nauttimaan konserttielämyksistä jälleen loppuvuodesta. Nyt maailmallakin laajasta suosiosta nauttiva kotimainen metalliyhtye Nightwish on paljastanut esiintyvänsä joulukuussa Tampereella.

Nightwish nousee Tampereen uuden Uros Live -areenan lavalle 29. joulukuuta. Konsertti on osa Human. :||: Nature. -kiertuetta, jolla tullaan kuulemaan yhtyeen keväällä 2020 julkaistun kaksiosaisen albumin materiaalia. Tuomas Holopainen lupaa yhtyeen tiedotteessa sekä uusia että vanhoja tarinoita ja visuaalista elämystä.

Nightwishin edellisestä, Hartwall Areenalla järjestetystä Suomen esiintymisestä on ehtinyt vierähtää jo kolme vuotta. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat nykyään Holopaisen lisäksi Floor Jansen, Kai Hahto, Ern ”Emppu” Vuorinen ja Troy Donockley. Nightwish järjestää 28. toukokuuta myös virtuaalisen konsertin, jossa kuullaan ensi kertaa Nightwishin alkuvuodesta jättäneen Marko Hietalan tilalla soittavaa tuuraavaa basistia.