Rita Niemi-Manninen julkaisi rohkean kuvan aerobic-uraltaan: ”Ei kuuna päivänä enää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.

Rita Niemi-Manninen on tehnyt aikoinaan menestyksekkään uran kilpa-aerobikkaajana. Nyt nainen muisteli menneitä kisoja ja omaa esiintymistään näyttävällä Instagram-kuvalla, jossa tähti poseeraa lavalla todella vaativassa asennossa.

– Huh! Ei kuuna päivänä enää, Rita kommentoi kuvaansa.

Kuvassa naisen jalat ovat ojennettuina kohti kattoa kapeassa haara-asennossa ja Ritan koko paino lepää hänen sormiensa varassa. Kyseinen poseeraus vaatii mielettömän kovaa kuntoa ja kehonhallintaa koko vartalolta.