Suomalainen komediatiimi kitettää videolla: ”Jos Instagram olisi ihminen”

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Korroosio Comedy -ryhmä on julkaissut muutaman vuoden aikana useita videoita, joista on muodostunut nettihittejä. Miehet ovat onnistuneet tekemään monia osuvia sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan ja samaistumaan niissä esitettyihin tilanteisiin.

Viimeksi miehet kertoivat totuuksia, joita voidaan kuulla vain lasten suusta ja esittelivät asioita, joita lähes jokainen aikuinen on lapsuudessaan tehnyt. Nyt uudessa parodiassa esitellään se millainen ihminen Instagram-sovellus olisi tosielämässä.

Huvittavalla YouTube-videolla Instagram esiintyy miehenä, joka esittelee Instagramin käyttäjälle tuoreimpia julkaisuja ja uutisia. Kuvien esittelemisen lisäksi Instagram-mies tuo vierelleen sovelluksen käyttäjän ystäviä ja sukulaisia ja esittelee heidän viimeaikaisia kuulumisiaan.