Shay Mitchell herutuskuvassa – yllätti miehensä pikkutuhmalla poseerauksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 33-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä Atlasin hänen miehensä Matt Babelin kanssa lokakuussa 2019.

Shay Mitchell julkaisi aiemmin hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa hän esitteli neljän viikon kuntokuurin aikaansaamia muutoksia. Ensimmäisessä kuvassa Shay Mitchellin jalat ja keskivartalo näyttävät hieman isommilta kuin toisessa kuvassa, mutta kummassakin kuvassa nainen näyttää upealta. Nyt tähti paljastaa videolla miten hän yllätti miehensä ottamalla häntä varten seksikkäitä kuvia.

Timmin vartalon ja kohonneen itsevarmuuden voimin Shay Mitchell järjesti kuvaukset, joissa hänelle loihdittiin upea tyyli. Nainen halusi yllättää Matt Babelin ottamalla häntä varten seksikkäitä kuvia, joissa nainen poseeraa viettelevissä alusvaatteissa. Samalla hän halusi itsekin juhlia saamiaan tuloksia ja sitä mihin hänen vartalonsa on kykenevä.