Kim Kardashian esitteli lomamuotia – tiimalasivartalo vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on alkanut kosmetiikkatuotteidensa lisäksi suunnittelemaan myös vaatteita. Skims-yrityksen lippulaivatuotteina toimivat pitkään muotoilevat alusasut, mutta nykyään vaatemallistoja on laajennettu jo bikinien, yöpukujen, oloasujen ja lastenvaatteidenkin puolelle.

Viime aikoina Kim Kardashian on esitellyt luonnollisempaa tyyliä uusissa Instagram-kuvissaan, joissa tähti on poseerannut vähissä meikeissä ja neutraalin sävyisissä vaatteissa. Nyt 40-vuotias perheenäiti esitteli kuitenkin näyttävää muotiluomusta, jota hän oli säästellyt vaatekaapissa tulevaa kesälomaansa silmällä pitäen.

Kim Kardashian oli ajatellut pitävänsä mekkoa salassa lomakuviin saakka, mutta hän ei malttanutkaan odottaa sinne asti. Tähti sovittelee tuoreissa kuvissaan omassa vaatehuoneessaan upeaa kangaskaistaleista koostuvaa mekkoa, joka korostaa naisen tiimalasivartaloa ja kapeaa vyötäröä.