Kauhuelokuvasta tuli totta – valtava lintuparvi valtasi perheen kodin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen perheen normaaleissa merkeissä alkanut keskiviikkoilta muuttui tavalla, joka oli kuin suoraan Alfred Hitchcockin Linnut-elokuvasta. Heidän kotiinsa ilmestyi yllättäen satojen lintujen parvi.

Kalifornian Torrancessa asuva Bellevillen perhe oli illalliselta kotiin saavuttuaan löytänyt kotinsa lintujen valtaamana. Patrick Bellevillen mukaan lintuja oli jokaisessa huoneessa, ja ne hyökkäilivät perheenjäseniä päin. Eläimet pysyttelivät sisällä ovien ja ikkunoiden avaamisesta huolimatta.

Lopulta muu perhe pakeni hotelliin Patrickin jäätyä poistamaan lintuja kodista käsin. Hänen mukaansa lintuja oli ainakin 800 kappaletta, joskin hän kyllästyi jossain vaiheessa laskemaan niitä. Harmia aiheuttivat vielä seuraavina päivinä kutsumattomien vieraiden ulosteet ja eri puolille kotia piiloutuneet yksittäiset linnut.

Vain paria päivää aikaisemmin Kalifornian Montecitossa sijaitsevaan kotiin ilmestyi yli tuhat lintua. Kummassakin tapauksessa eläinten uskotaan lentäneen koteihin savupiippujen kautta, uutisoi CBS.