Tennistähti Naomi Osaka suunnitteli biksumalliston – esitteli luomuksia upeissa kuvissa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen tennispelaaja Naomi Osaka on noussut muutaman vuoden aikana lajin valovoimaisimpien tähtien joukkoon. Nelinkertainen Grand Slam -voittaja on kunnostautunut myös muodin maailmassa, suunnitellen mallistoja muun muassa Nikelle.

Nyt Naomi Osaka on aloittanut yhteistyön Frankie’s Bikinis -uimavaatemerkin kanssa. 23-vuotias urheilutähti suunnitteli yhtiölle Frankies Bikinis x Naomi Osaka -malliston, joka ilmestyy toukokuun aikana. Osaka nähdään esittelemässä malliston bikinejä ja uimapukuja näyttävissä kuvissa.

Naomi Osaka nousi vuonna 2019 naisten tennisammattilaisten kattojärjestö WTA:n maailmanlistan ensimmäiselle sijalle. Haitilaisen isän ja japanilaisen äidin tytär vietti osan lapsuudestaan ja nuoruudestaan Yhdysvalloissa, mutta valitsi lopulta Japanin kansalaisuuden. Osaka nimettiin taannoin myös ranskalaisen luksusmerkki Louis Vuittonin edustajaksi.