Busta Rhymes kävi läpi hurjan muodonmuutoksen – esitteli sixpackia ennen ja jälkeen -kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin 1990-luvulla suuresta suosiosta nauttinut Busta Rhymes on läpikäynyt korona-aikana melkoisen muodonmuutoksen. Tähti hämmästytti faninsa esittelemällä treenaamisen ja elämäntapamuutoksen lopputuloksia Instagramissa.

Busta Rhymes jakoi taannoin sosiaalisessa mediassa kaksi vierekkäistä kuvaa, joista toinen oli otettu ennen elämäntapamuutosta ja toinen sen jälkeen. Vanhemmassa kuvassa 48-vuotiaalla tähdellä nähty isokokoinen vatsa on myöhemmässä otoksessa vaihtunut sixpackiin.

Busta totesi kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoitetussa kuvatekstissään, ettei hän julkaisi uutta albumia muuten kuin huippukunnossa ja kehotti myös fanejaan olemaan antamatta periksi.

Valmentaja Victor Munoz kertoi TMZ-sivustolle räppärin treenanneen kanssaan koko korona-ajan, minkä lisäksi Busta Rhymes oli vaihtanut terveellisempään ruokavalioon ja vähentäneen runsaasti alkoholin käyttöä. Hiteistään, kuten Turn it Up / Fire it Up ja Gimme Some More tunnettu räppäri on pitkän julkaisutauon jälkeen työstämässä parhaillaan uutta albumiaan Extinction Leven Event 2: The Wrath of God.