Helsingin poliisi tutkii seksuaalirikoksia – taksikuski houkutteli ja huumasi naisia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisi tutkii seksuaalirikoksia, joista epäillään noin 40-vuotiasta taksinkuljettajaa. Mies on kuljettanut taksiautoa, jossa on ollut katolla taksikyltti. Hän on ottanut asiakkaiksi yksin liikkuvia naisia muualta kuin taksitolpalta.

Helsingin poliisin mukaan kuljettaja on tarjonnut asiakkaille alkoholia ja mahdollisesti muita päihteitä matkan aikana. Hän ei ole vienyt asiakkaita heidän ilmoittamaansa osoitteeseen, vaan kuljettanut heidät Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon. Poliisi epäilee, että kyseisessä asunnossa epäilty on kohdistanut seksuaalirikoksia kuljettamiinsa naisiin.

– Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on syytä epäillä, että epäilty on tehnyt samankaltaisia seksuaalirikoksia myös muille kuin tiedossa oleville henkilöille, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen.

Jos olet mahdollisesti joutunut edellä kuvatun tyyppisen rikoksen uhriksi, pyydämme olemaan yhteydessä joko puhelimitse virka-aikana 0295 471 612 tai sähköpostitse seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi.