Kourtney Kardashian villissä biksukuvassa – hajareisin poikaystävän sylissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on noin neljän kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki helmikuussa suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.

Suhteen virallistamisen jälkeen pariskunta on toistuvasti osoittanut toisilleen julkisesti rakkauttaan. Etenkin Kourtneyn sosiaalisen median julkaisut ovat viime viikkojen aikana olleet melko seksikkäitä ja sisältäneet viittauksia hänen ja tatuoidun rumpalin parisuhteeseen.

Nyt 42-vuotias Kourtney Kardashian julkaisi kuuman yhteiskuvan, jossa hän on hypännyt Travis Barkerin syliin hajareisin. Naisen yllä nähdään vain narubikinit ja kuvassa Travis saakin kannatella rakastaan sylissään pidellen Kourtneyn paljaista pakaroista kiinni. Kuva on kerännyt paljon ihastelevia kommentteja Kardashianin seuraajilta.