Suosikkitubettaja Roni Back asteli sisään Big Brotheriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brotherin julkkiskausi alkaa tänään, ja parhaillaan asukkaat astelevat taloon. Ensimmäisenä sisään pääsi synttäreitään tänään viettävä Sara Forsberg, jota seurasivat Toni Nieminen ja Rosa Meriläinen. Neljäntenä taloon asteli taannoinen Miss Helsinki Kelly Kalonji. Viidentenä sisään päästettiin tubettaja-juontaja Roni Back.

27-vuotias julkkissomettaja on viime aikoina juontanut televisiossa hauskoja kotivideoita. Roni Backin perässä taloon saapui nykyinen yksinhuoltaja ja perinteisten arvojen kannattaja Nina Mikkonen, joka muistetaan myös Timo T.A. Mikkosen vaimona. Hänen jälkeensä julkkiskauden Big Brotheriin saapui painimestari Petra Olli.

– Ristuksen kiire, mutta BB-taloon oli pakko päästä. Ongelmana tulee varmasti olemaan auktoriteetti, koska en siedä niitä ollenkaan, Petra Olli totesi sisään astellessaan.

Tänään alkava Big Brother -tuotantokausi kestää poikkeuksellisesti vain 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20. toukokuuta, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.