Big Brother -talon Pinkku Pinksu paljasti: Käynyt baarissa vain kerran elämässään

Big Brother · Terhi Piiroinen

Suomen suosituimpien tubettajien joukkoon jo vuosien ajan kuulunut Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho on osallistuntu Suomen julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Eilen taloon astellut nainen täytti vasta hiljattain 18 vuotta, eikä koronaviruspandemia ole antanut kunnollista mahdollisuutta juhlimiseen.

Pinkku Pinksu kertoi, että on käynyt baarissa yhden kerran. Hän ei kuitenkaan koe, että olisi jäänyt jotenkin ulkopuolelle kaikesta. Nainen on viihtynyt erityisesti autonsa ratin takana ajelemassa. Hän viettää vapaa-aikaansa ajelemalla.

Hän kuitenkin suunnittelee suurten 19-vuotisjuhlien järjestämistä. Korona on vaikuttanut myös naisen opiskelijaelämään lukiossa, koska hän ei voinut viettää perinteisiä penkkareita. Big Brother -taloon osallistuminen on ollut Pinkku Pinksun pitkäaikainen haave.