Äänentoisto temppuili yöllä: Karjalaisten laulu kajahti 30 kertaa Lappeenrannan keskustassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lappeenrannan keskustassa kuunneltiin vappuyönä kilometrien päähän teatterin katolta kaikunutta Karjalaisten laulua. Soitto raikui yhtämittaisesti lähes tunnin ajan. Syynä oli audiolaitteessa ilmennyt tekninen vika.

Vappuyönä, tasan kello 00:00 kajahti Lappeenrannan keskustassa melodia, mikä muistutti Karjalaisten laulua. Se oli soitettu jonkinlaisella vaskisoittimella. Lappeenrannan asukkaat ihmettelivät soitantaa nopeasti sosiaalisessa mediassa ja osa jopa luuli kuulevansa harhoja.

Ylen tekemän selvityksen mukaan soitto oli ajastettu 1. toukokuuta kello 20:00 illalle, mutta teknisestä viasta johtuen kappale kaikui kilometrien päähän puolilta öin. Soitto päättyi kello 00:50. Julkaisemme alle Karjalaisten laulun uudelleen sovituksen Osmo’s Cosmos -yhtyeen esittämänä.