Jessica Alves Hollywoodissa – kuvataanko hänestä realityohjelmaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ihmis-Ken, nykyään pelkästään Jessica Alvesina elävä transnainen on jo pitkään haaveillut aidosta rakkaudesta. Viime vuodet ovat kuitenkin menneet identiteettikriisin selvittämisessä, kun hän halusi korjauttaa sukupuolensa. Nyt Jessica Alves on valmiina rakkauteen.

Jo pitkään on huhuttu Jessica Alvesin omasta deittiohjelmasta, jossa nainen etsisi itselleen unelmien miestä. Hän ei ole kuitenkaan ehtinyt levittäytymään treffailun maailmaan, koska on keskittynyt uuden vartalonsa ja hyvinvointinsa rakentamiseen. Jessica Alves on julkaissut Instagramiin kuvia ja videoita Los Angelesista filmatisointiin liittyvien emojien kera.

– Amerikka. Olen tullut takaisin parempana kuin koskaan aiemmin, Alves kirjoittaa.