Kirsi Ylijoki on upea kaunotar – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kirsi Ylijoki on 51-vuotias ja terveen itsetunnon sekä ulkonäön omaava nainen. Hän on poseerannut nyt kameralle kauniissa alusvaatteissa. Hän on saanut valokuvista voimaa.

– Noora ja Katja houkutteli mua tulemaan studiolleen kuvattavaksi itsenäni ja samalla he laittoivat mut pohtimaan, mitä ajattelen kehostani. Voisinko suhtautua siihen vielä lempeämmin? Miten puhun keholleni? Uskallanko tulla nähdyksi ja kosketetuksi sellaisena kuin olen? Näitä pohtiessani huomaan olevani onnellinen siitä elämästä, jonka läpi olen kehoni kanssa seikkaillut, kaikki ne huonommat ja paremmat ajat, Ylijoki pohdiskelee ja jatkaa:

– Niiden myötä hyväksyntä ja rakkaus kehoani kohtaan on vanhetessa vain lisääntynyt. Onnellisena odotan tulevaa.

Ylijoki on odottanut innolla kulttuurialan elpymistä ja teatterilavojen aukeamista jälleen harjoituksille ja esityksille. Nainen kertoo, että on vihdoinkin päässyt takaisin näytelmän harjoituksiin ja takaisin ammatinsyrjään.