Rolling Stonesin Ronnie Wood sairastui uudelleen syöpään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Rolling Stones -yhtyeen kitaristina vuodesta 1976 lähtien toimineella Ronald ”Ronnie” Woodilla todettiin keuhkosyöpä vuonna 2017. Syöpä parani nopealla laserhoidolla. Nyt Wood on kuitenkin paljastanut sairastaneensa syöpää jo toistamiseen.

Ronnie Woodin mukaan hänellä todettiin viime vuonna harvinainen ja aggressiivinen pienisolusyöpä. Se ilmenee usein keuhkoissa, mutta saattaa vaikuttaa esimerkiksi eturauhasessa, haimassa tai virtsarakossa. Wood kertoo kuitenkin The Sun -lehdelle parantuneensa täysin myös uudesta syövästä.

Ronnie Wood on epäillyt keuhkosyöpänsä johtuneen siitä, että hän poltti omien sanojensa mukaan noin 25-30 tupakkaa päivässä 50 vuoden ajan. Muusikko lopetti tapansa vuonna 2016. Päihdenongelmien kanssa urallaan paininut Wood on ollut elämänsä aikana kahdeksan kertaa vieroitushoidoissa.