Tavastian backstage kotiisi – legendaarisesta seinästä tehtiin tuotemallisto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ylivoimaisesti legendaarisin keikkapaikan takahuone sijaitsee Tavastia-klubilla, jonka seiniin monet supertähdet ovat vuosien varrella kirjoittaneet puumerkkinsä ja terveisensä. Nyt jokainen voi saada kotiinsa palasen Tavastia backstagea, sillä sen seinistä on tehty tuotemallisto.

Tavastia X Vallila Backstage-malliston kuosi on jäljennös Tavastian takahuoneen seinästä. Mallistossa on muun muassa lakanasetti, verhot, muki, matto, paita, kassi ja sateenvarjo. Mallisto on osa Tavastia-klubin 50-vuotisjuhlavuotta sekä Tavastia Hall of Nature -hanketta. Malliston ostajat osallistuvat samalla suomalaisen ikimetsän suojeluun.

Tavastian ja Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -hankkeen keräämillä varoilla on tarkoitus hankkia ja pysyvästi suojella suomalaista ikimetsää. Uuden malliston tuotoista lahjoitetaan hankkeelle kymmenen prosenttia.