Conan O’Brienin keskusteluohjelma lopetetaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaistenkin rakastama yhdysvaltalaiskoomikko Conan O’Brien on juontanut vuodesta 2010 saakka Conan-ohjelmaa. Viime vuonna sarjan paljastettiin kuitenkin lähenevän loppuaan, ja nyt viimeisen jakson esityspäivä on paljastunut.

Yhdysvalloissa TBS-kanavalla nähtävä Conan päättyy 24. kesäkuuta tunnin mittaisen päätösjakson merkeissä, uutisoi The Hollywood Reporter. Ohjelmassa tullaan viimeisten viikkojen ajan näkemään erikoisvieraita ja katsauksia sen 11-vuotiseen historiaan. Conan O’Brien tulee kuitenkin palaamaan ruutuihin tulevaisuudessa yhdysvaltalaisessa HBO Max -palvelussa viikottaisen sarjan merkeissä.

Conan O’Brien nähdään jatkossa myös TBS-kanavan Conan Without Borders -matkailuohjelman juontajana, minkä lisäksi hänellä on oma Conan O’Brien Needs a Friend -podcast. Yhteensä tähti on toiminut myöhäisillan talk show -juontajana televisiossa jo 28 vuoden ajan. Koomikko nimittäin aloitti suositun Late Night -ohjelman juontajana jo vuonna 1993.