Realitytähti Lala Kent: ”Työnsin mieheni hammasharjan takapuoleeni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyään absolutistina elävä realitytähti Lala Kent muistelee omaelämäkertateoksessaan miehelleen tekemäänsä jekkua. Vanderpump-televisiosarjassa esiintynyt Kent kertoo Give Them Lala -teoksessaan tunkeneensa kihlattunsa Randall Emmettin hammasharjan peräaukkoonsa.

Kaksikko oli ollut matkalla Miamissa, kun heille oli tullut riitaa. Alkoholinhuuruinen Lala Kent heitti kaikki miehensä tavarat uima-altaaseen. Sitä ennen hän kuitenkin piti Emmettin hammasharjaa takapuolessaan minuutin ajan. Kun mies alkoi myöhemmin harjata hampaitaan, nauroi Lala katketakseen.

Hän tunnusti sitten pitäneensä hammasharjaa takapuolessaan. Hän on myöhemmin myöntänyt, että alkoholi ei sovi hänelle ja on kiitollinen kun on viimein lopettanut juomisen.

– Hammasharjajuttu ei kuitenkaan valitettavasti ole ollut elämäni suurin pohjanoteeraus, nainen kirjoittaa.