Nainen yritti salakuljettaa 30 000 euron arvosta kokaiinia kenkiin piilotettuna

Ohhoh! · Tim Isokivi

Salakuljettajilla on toinen toistaan mielikuvituksellisempia keinoja yrittää kuljettaa kiellettyjä aineita rajojen yli. Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty nainen, joka yritti salakuljettaa isohkoa huume-erää kenkiin piilotettuna.

Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen työntekijät olivat pysäyttäneet 21-vuotiaan naisen Atlantan lentoasemalla Georgian osavaltiossa. Jamaikalta matkustanut nainen kuljetti laukuissaan yhteensä seitsemää paria kenkiä. Lähempi tarkastelu osoitti, etteivät kengät olleet sitä mitä ne päältä päin näyttivät.

Kenkien pohjiin oli piilotettu yhteensä 1,3 kilon edestä valkoista jauhetta, joka paljastui testissä kokaiiniksi. Viranomaisten mukaan aineen arvo katukaupassa olisi ollut arviolta 40 000 dollaria, eli noin 33 000 euroa. Nainen on sittemmin pidätetty odottamaan tapausta koskevia syytteitä.