Temptation Islandin Mattu poseerasi kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Silikonirintojaan mielellään esittelevä kurvitar käväisi sittemmin korjailemassa poveaan, kun vasemman rinnan implantti piti vaihtaa uuteen.

Nyt muodokas kaunotar poseeraa somekuvassaan alusvaatteisillaan kylpyhuoneessa. Peilin kautta kuvatussa päivityksessä muodokas vartalo pääsee oikeuksiinsa.

Vauhdikas luonnonlapsi Mattu on käynyt Temptation Islandilla kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Hänen ilmestymisensä Temptation Island Suomen saarelle toistamiseen kuitenkin floppasi pahasti, kun pari poistui nopeasti paikalta. Samanlainen floppi oli myös samalla kaudella niin ikään paluun tehnyt Joskun ja Karimin paluu, joka sekin päättyi lyhyeen.