Mitä ihmettä? Halle Berry herutteli somessa leopardikuvioisella asullaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Halle Berry tunnetaan niin Oscar-voittajana kuin parjatun Catwoman-elokuvan tähtenäkin. Catwoman ei ehkä lukeudu näyttelijän uran kirkkaimpiin hetkiin, mutta nyt hän on palannut kissamaisiin tunnelmiin huomattavasti suotuisammissa merkeissä.

Halle Berry jakoi Instagramissa runsaasti huomiota saaneen otoksen. Siinä hänet nähdään poseeraamassa kameralle leopardikuvioisessa, ihonmyötäisessä puvussa ja saappaissa. Sekä puku että saappaat ovat Abodi-vaatemerkin käsialaa.

Halle Berry on tehnyt Hollywoodissa pitkän ja monipuolisen uran. 54-vuotias tähti on nähty muun muassa X-Men -elokuvissa, James Bond -seikkailussa Kuolema saa odottaa ja Oscar-palkitussa Monster’s Ball – elokuvassa. Tänä vuonna ensi-iltansa saa Berryn ohjaama ja tähdittämä MMA-elokuva Bruised.