Kim Kardashian villitsi somessa – treenasi estottoman niukassa monokinissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianilla on ollut meneillään tapahtumarikas kevät. Taannoin miljardöörin tittelin saanut tähti on käynyt läpi eroprosessia Kanye Westin kanssa, viettänyt perhe-elämää ja opiskellut siinä sivussa lakia.

Suosittu realitytähti on tuoreen somekuvansa perusteella ehtinyt myös kuntoilemaan erittäin Kardashian-tyylisissä merkeissä. Kim Kardashian jakoi Instagramissa otoksen, jossa hänet nähdään treenaamassa kotinsa kuntosalilla vain vähän mielikuvituksen varaan jättävässä mustassa monokinissä. Tyypillisten tummien hiusten sijaan tähdellä nähdään hopeisen väriset pitkät hiukset.

Kim Kardashian ei paljastanut, oliko kyseessä aivan uusi vai vanha otos. Kuten arvata saattaa, onnistui 40-vuotias tähti villitsemään kuvalla seuraajiaan. Se keräsi vain muutamissa tunneissa yli kolme miljoonaa tykkäystä.