YouTube-tähti Laura Lee testasi TikTokin suosikkimeikkejä – nämä tuotteet saivat hyväksynnän

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laura Lee on suosittu meikkitaiteilija, jonka meikkiarvosteluja ja tutoriaaleja seuraa YouTubessa jo lähes 4,6 miljoonaa katsojaa. Nyt nainen päätti tehdä videon paljon toivotusta aiheesta ja laittaa TikTokissa viraali-ilmiöiksi nousseet tuotteet testiin.

Nuorten suosimassa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi paljon muunlaistakin sisältöä. Sisällöntekijät jakavat videoilla muun muassa kauneuteen ja meikkaamiseen liittyviä vinkkejä, jotka ovat tehneet monista uusista meikkituotteista suosittuja TikTok-näkyvyyden ansiosta.

Nyt Laura Lee nähdään videolla laittamassa testiin kaikki tuotteet, joita hän huomasi käyttäjien suosittelevan. Lee testaa videolla muun muassa meikinpohjustusvoidetta, viimeistelypuuteria ja luomiväripalettia, johon nainen oli todella tyytyväinen.

Laura Lee halusi kuitenkin varoittaa samalla katsojiaan siitä, että monet suositteluvideot TikTokissa voivat olla huijausta tai sisältää tuotteita, joita myydään vain epäilyttävillä sivuilla. Monet Laura Leen tilaamista tuotteista jäivät tulematta kokonaan ja sivustot veivät vain tyytyväisenä hänen rahansa.