Sanni paluuvideonsa vastaanotosta: ”Mun naama ku huomasin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvan Sannin uutta materiaalia on saatu odottaa pian kahden vuoden ajan. Nyt odotus on kuitenkin palkittu tuoreen Pettäjä-singlen muodossa. Kappaleen musiikkivideo nousi listaykköseksi, ja Sanni kommentoi tapahtunutta somessa.

– Mun naama ku huomasin et Pettäjä-video on #1 tubessa. Haluun vaan kelluu täs olos aina. Kiitos, Sanni kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Sanni on tehnyt yhteistyötä Ruusut-yhtyeestä tunnetun tuottaja Alpo Nummelinin kanssa, ja yhteistä tuotantoa tullaan kuulemaan tulevalla albumilla enemmänkin. Tähden edellinen albumi on vuonna 2019 ilmestynyt Trippi. Albumi myi tuplaplatinaa, ja Sanni kohosi vuoden 2019 striimatuimmaksi suomalaiseksi naisartistiksi Spotifyssä.