Cody Simpson esitteli uuden tyttöystävänsä somessa – Miley Cyrusin fanit hyökkäsivät heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cody Simpson on australialainen laulaja, joka paistatteli taannoin monien lehtien uutisotsikoissa seurusteltuaan poptähti Miley Cyrusin kanssa. Nyt mies on siirtynyt elämässään eteen päin ja löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, mutta Cyrusin fanit eivät ole ottaneet uutista hyvällä vastaan.

Cody Simpsonin on aiemmin huhuttu alkaneen seurustelemaan mallina työskentelevän Marloes Stevensin kanssa. Simpson vahvisti seurustelun 24-vuotissyntymäpäivänään yhteiskuvalla, jossa hän poseerasi yhdessä Marloes Stevensin kanssa naisen kädet hänen kaulansa ympärillä.

Simpson julkaisi uuden parisuhteensa kun hänen ja Miley Cyrusin erosta oli tullut kuluneeksi viisi kuukautta. Vaikka Simpson ja Cyrus erosivat ystävinä, Cyrusin fanit eivät ole hyväksyneet miehen uutta rakasta. Kaunista yhteiskuvaa alettiin nopeasti kommentoimaan laulajatähden fanien toimesta toteamalla, että Miley Cyrus on heidän mielestään miehelle parempi vaihtoehto.