Janni Hussi on kuuma prätkäkaunotar – räväkkä kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aamulypsyä Radio Suomipopilla nykyisin juontava Janni Hussi on kevään mittaan esitellyt sosiaalisessa mediassa miten hän on käynyt uimassa avannossa. Vauhdikas fitness-kaunotar ei jätä hurjia harrastuksiaan siihen, ainakin jos on uskominen hänen tuoreessa kuvaansa somessa.

Nyt Janni Hussi poseeraa nimittäin näyttävästi nahka-asussa tummanpuhuvan moottoripyörän kanssa. Ei liene liikaa todettu, jos Jannia nimittää vauhdikkaaksi prätkäkaunottareksi. Hussi vinkkaa prätkäreissun kohteiksi pääkaupunkiseudulla Gumbostrandin Gumbo-kioskin.

– Rotsi auki, se o kesä ny!! Ai jösses mikä ilma! Nyt on onnellisuuspuuhka!!! 🥰😍 pelkkää siirappii ja mitä näitä nyt on, Janni ihastelee somekuvansa yhteydessä.

Taannoin Janni paljasti Cheekin opastaneen hänet vuonna 2012 Instagramin pariin, koska se oli hänestä seuraava juttu. Nykyisin Hussi onkin jo aktiivinen somettaja ja jopa hänen mummonsa seuraa lapsenlapsensa tekemisiä juuri Instagramin kautta. Janni ihmetteli miten joku olisi voinut vuonna 2012 uskoa, että sosiaalisella medialla pystyisi joskus vielä elättämään itsensä.