Katie Pricen kuva ihmetyttää – hampaat valkaistu photoshopilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price on viiden lapsen äiti. Maaliskuussa huhuttiin, että hän odottaisi kuudetta lastaan hänen poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa. Nainen ei kuitenkaan ottanut kantaa raskausuutiseen.

Nyt Katie nähdään perheensä kanssa kuvassa, jossa hampaat ovat ihmetyttäneet hänen seuraajiaan. Autossa ikuistetussa kuvassa Katien ja tuoreen kihlatun hampaat ovat nimittäin kirkkaanvalkoiset, joten niitä on valkaistu mahdollisesti vanhan kunnon kuvankäsittelyn keinoin.

Taannoin 42-vuotias Price ilmoitti menneensä Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen 31-vuotiaan Carl Woodsin kanssa kihloihin ja aiemmin he ottivat yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Suhteen tilasta on sittemmin esitetty paljonkin spekulaatioita.