Sani kaipaa takaisin BB-taloon: ”Ei ollut aavistustakaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen julkkisten Big Brother -tuotantokausi on parhaillaan täydessä käynnissä, sillä kuluva kausi on poikkeuksellisen lyhyt. Vain 19 päivää kestävän julkkiskauden asukkaana nähtiin äskettäin myös Aikakone-yhtyeestä tunnetuksi tullut Saija ”Sani” Aartela.

1990-luvun puolivälissä tähdeksi noussut Sani joutui kuitenkin häädetyksi talosta melko aikaisessa vaiheessa. Nyt hän on kommentoinut kokemaansa sosiaalisessa mediassa ja paljastanut kaipaavansa kovasti takaisin BB-taloon. Sani kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Kun pirkko tuli taloon, ei ollut aavistustakaan mitä odottaa. Karanteeniviikko hotellissa tuohon alle teki kaikesta vieläkin jännittävämpää. Vielä kun pääsisi uudelleen takaisin, Sani kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäisenä asukkaana julkkisten Big Brotherista passitettiin taannoin Miss Helsinki Kelly Kalonji. Sittemmin kotimatkalle on passitettu hänen ja Sanin lisäksi myös muun muassa Toni Nieminen ja Sanna Ukkola.