Bebe Rexha yläosattomissa: ”Olemme kaikki epätäydellisiä ja kauniita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha on niittänyt etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa poptähtenä. 31-vuotias tähti on tullut tunnetuksi mediassa musiikkinsa ohella myös tavastaan poseerata rohkeissakin kuvissa. Nyt tähti on mainostanut Instagramissa uutta albumiaan topless-kuvalla rohkaisevan viestin kera.

– Haluan sinun tietävän, ettet ole yksin. Jos tunnet olosi väärinymmärretyksi tai yksinäiseksi, et ole yksin. Olemme kaikki epätäydellisiä ja kauniita. Me kaikki teemme virheitä. Voimme vain yrittää tehdä parempia virheitä ja hyväksyä sen, että olemme ihmisiä, Bebe Rexha kirjoittoi kuvatekstissä.

Bebe Rexhan mukaan toukokuun alussa ilmestynyt Better Mistakes -albumi kertoo sehä hänen kauniista puolistaan, että rikkinäisistä puolistaan. Fanit ehtivät odotella tähden uutta levyä jonkin aikaa, sillä Rexhan edellinen Expectations-pitkäsoitto ilmestyi jo vuonna 2018.