Emma Gaalassa ennätyksen tehnyt Behm paljasti: ”Itkin kylpyammeessa kuinka huono tämä levy on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suurin suomalainen laulajasensaatio Behm tyhjäsi tänään pöydän Emma Gaalassa historiallisella tavalla, sillä hän voitti suuren joukon arvostetuimmista Emma-patsaista. Esimerkiksi Vuoden artisti, Vuoden kappale ja Vuoden albumi -pystit sekä Vuoden kotimainen artisti/yhtye -yleisöpalkinto menivät Behmin palkintokaappiin.

Behm teki tänään kaikkien aikojen ennätyksen yhtenä iltana voitetuissa palkinnoissa. Koskaan aiemmin Emma Gaalan historiassa yksikään artisti tai yhtye ei ole voittanut seitsemää palkintoa. Pitäessään toiseksi viimeistä kiitospuhettaan Behm paljasti karun kokemuksensa hieman ennen esikoisalbuminsa julkaisua.

– Haluaisin mennä nyt hetkeen, joka taisi olla päivä ennen kuin tämä levy ilmestyi. Olin sen viikon promon takia hotellissa yksin ja itkin kylpyammeessa kuinka huono tämä levy on. Olin lukenut jonkun kritiikin, jossa kriitikko oli tehnyt työtään, eli pahoittanut artistin mielen, Behm kertoi.

– Ei vaan. Pahoitin siitä mieleni, vaikka nyt jälkikäteen olen lukenut sen uudelleen ja se oli oikeasti tosi hyvä. Ehkä hän ei vaan fanita mun musiikkia, mutta en minäkään välttämättä hänen kirjoituksiaan. Jotenkin muistan, että tämä sai silloin epäilemään, ettei tämä olekaan hyvä levy et mä olen huono. Muistaakseni laitoin viestejä ihmisille, että tämä on vika levy minkä teen ja mä lopetan mun uran, koska Hesarin kriitikko ei tykännyt siitä, Behm jatkoi.

Tänään Emma Gaalan kaikkien aikojen ennätyksen tehneellä Behmillä on gaalan jälkeen edessään logistinen ongelma, sillä seitsemän painavan palkinnon siirtäminen kotiin ei ole kovin helppo projekti.

– En tieä yhtään miten saan nämä kotiin, kun ei minulla ole minkäänlaisia lihaksia missään, Behm naureskeli.