Heavyneulonnan MM-kisat järjestetään verkossa – kilpailijahaku käynnissä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat heavykansaa, mikä näkyy myös käsityöharrastuksissa. Hevineulonnan maailmanmestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna nettitapahtumana 9. heinäkuuta. Kilpailuun haetaan osallistujia 13. kesäkuuta saakka.

Heavy Metal Knitting Wolrd Championship 2021 tarjoaa ainutkertaisen käsityötä ja musiikkia yhdistävän verkkokokemuksen kaikille, jotka haluavat paeta hetken tämän pandemian kurjimuksesta. Esitykset ovat hullunhauskoja ja yhdistävät raskaan musiikin ja käsityöt saumattomasti.

– Maailma tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan viihdettä, iloa, naurua, hulluutta ja yllättäviä kokemuksia! Tämän vuoden Heavy Metal Knitting on täydellinen yhdistelmä kaikkea tätä, joka tuodaan suoraan Internet-yhteydellä oleviin laitteisiin, koska tapahtuma pidetään verkossa ja se on maailmanlaajuisesti kaikkien saatavilla. Hauskaa tulee olemaan turvallisesti ja sen lisäksi myös edullisesti, kertoo Mari Karjalainen järjestäjätaholta.