Johanna Kuvajalta rohkea musiikkivideo – kiellettiin alaikäisiltä YouTubessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portugalin Playboy -lehdessäkin poseerannut Johanna Kuvaja ilmoitti pari vuotta sitten aloittavansa uran musiikin parissa. Nyt tähti on julkaissut musiikkiuransa kolmannen kappaleen, joka kantaa nimeä Wanna Make You, eli tahdon rakastella sinua.

Johanna Kuvajan Wanna Make Love To You -kappaleesta julkaistiin myös musiikkivideo Youtubessa. Espanjassa kuvattu video sai rohkean sisältönsä vuoksi alaikäisiltä kielletyn ikärajaluokituksen Youtubessa. Kappaleen rakasteluteemaan liittyvällä videolla nähdään Kuvajan lisäksi espanjalaismalli Dani Rivero, joka on nähty muun muassa Versacen mainoksissa.

Wanna Make Love To You -kappale nauhoitettiin ja miksattiin niin ikään kansainvälisissä tunnelmissa Lontoossa musiikkituottaja Sefi Carmelin studiossa. Johanna Kuvaja toimi ennen mallinuraansa ja musiikin pariin siirtymistä luokan- ja musiikinopettajana. Tähdellä on takanaan vaikeita aikoja, sillä homevaurioit ja vakava homealtistus johtivat lopulta talon menettämiseen, työstä luopumiseen, sairastumiseen ja avioliiton hajoamiseen.