Dexterin paluusta julkaistiin teaseri: ”Amerikan suosikkisarjamurhaaja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muita sarjamurhaajia ja rikollisia jahtaavasta murhaajasta kertova Dexter-sarja vaikutti saaneen päätöksensä kahdeksannen tuotantokauden myötä vuonna 2013. Nyt Yhdysvaltalaisen Showtime-kanavan rikossarja on kuitenkin saamassa jatkoa.

Dexterin paluusta saadaan esimakua Showtimen julkaisemassa teaser-trailerissa. Lyhyellä videolla Michael C. Hallin esittämä, Amerikan suosikkisarjamurhaajaksi kuvailtu Dexter Morgan vilauttaa katsojille kuuluisaa hymyään. Uudet jaksot jatkavat murhaajan tarinaa 10 vuotta alkuperäisten jaksojen jälkeen.

Dexter palaa ruutuihin 10 jakson pituisen minisarjan muodossa tänä syksenä. Sarjaa esitettiin Suomessa Nelonen ja Jim-kanavilla, ja nykyään se on katsottavissa Ruutu-palvelussa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, millä kanavalla tai suoratoistopalvelussa uusia jaksoja tullaan Suomessa näkemään.