Gwen Stefani juhli hittinsä 25-vuotispäivää – pukeutui samaan asuun ja todisti olevansa ikinuori

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vasta hetkisen TikTokin parissa viettänyt artisti Gwen Stefani ei onnistunut vakuuttamaan sovelluksen käyttäjiä videoidentekotaidoillaan, mutta pystyi myöntämään sen itsekin. Nyt Gwen Stefani ihastutti seuraajiaan näyttävällä videolla, joka todisti naisen olevan ikinuori.

Gwen Stefani toimi ennen soolouralle lähtemistä vuosien ajan No Doubt -nimisen bändin laulajana ja keulahahmona. Nyt Stefani ilmoitti, että heidän suositun Don’t Speak -hittinsä julkaisusta on tullut kuluneeksi 25 vuotta, minkä kunniaksi nainen päätti esitellä videolta tutun mekon yllään.

51-vuotias Gwen Stefani julkaisi itsestään näyttävän TikTok-videon, jossa nainen on pukeutuneena valkopilkulliseen Don’t Speak -musiikkivideolta tuttuun mekkoon. Mekko istuu yhä siron laulajatähden ylle aivan samalla tavalla kuin se istui naisen ollessa 26-vuotias.

@gwenstefani

happy 25 years of #dontspeak ❤️ gx #letmereintroducemyself

♬ original sound – Gwen Stefani