Hengenvaarallisen lihava Justin laihdutti yli puolet painostaan – ei mahtunut ennen autoon

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin hengenvaarallisesti lihavien ihmisten elämästä kertovassa televisiosarjassa esiintyvästä Justin McSwainista, joka ei mahtunut vuokra-auton ratin taakse istumaan. Hän painoi yli 300 kiloa astuessaan lihavuusklinikan vaa’alle TLC:n suositussa ohjelmassa. Nyt hän on muuttunut mies.

Tohtori Younan Nowzaradanin luokse Teksasin Houstoniin matkustanut Justin noudatti säntillisesti ruokavaliotaan ja kuntoiluohjelmaansa. Samalla hän kävi läpi psykoloisia syitä ahmimiselle, jossa yhtenä syynä oli hänen ongelmallinen suhde äitiinsä. Justin pääsi jaloilleen ja laihtui vuodessa yli puolet painostaan.

Justin haluaisi liikkua enemmän, mutta ylimääräinen iho haittaa aktiivisuutta. Hän odottaa pääsevänsä ihonpoistoleikkaukseen saavuttaakseen unelmiensa vartalon loppuelämänsä ajaksi. Hän on sinnikkyydellään saavuttanut terveyden.